26. elokuuta 2014

Back in towntakki - H&M / t-paita - Adidas / farkut - JC / kengät - Nike

Moikkamoi! Paluu Suomen kamaralle Barcelonasta tapahtui sunnuntai-maanantai välisenä aamuyönä ja no koko reissussa nukutut tunnit pysyivät vähissä joten univelat painavat päälle edelleen arjen alettua . Tuttu tunne, että loman jälkeen kaipaisi lomalta paluu lomaa? Juuri nyt mulla on sellanen fiilis. Töistä vietän vielä kesälomaa joten jonkunmoisesta kevyestä laskusta arkeen voidaan puhua : ) Mites nämä mun kesäloma säät..

Rennossa asussa ja meikittä mentiin kun käytiin koluamassa kierrätyskeskuksia läpi. Valkoset Air Maxit tarttu mukaan Barcelonan Nike Storen lastenpuolelta. Olen kuljeskellut näissä jo useamman päivän kenkien pehmenemisen toivossa, pientä edistystä havaittavissa : ) Tiedättekö mitä, ensi viikolla postauksia näpytelläänkin jo uudesta kodista.. 

ps. Kai kävitte jo äänestämässä Elle Style Awardseihin? Mut löytää Tyyliguru ehdokkaista 12 muun tyylilyylin joukosta. 
17. elokuuta 2014

90' Kid

paita - Adidas / hame - H&M / sandaalit - Vagabond / laukku - Zara

Heissan! Huomen aamulla olis lähtö Barcelonaan kera Miikan ja Julian. Tiedossa varmasti mukava viikon reissu ja elelen pienen päivettymisen toivossa : ) Kuten usein reissuun lähdössä, myös nyt, on pakkailu jäänyt viimetinkaan. Kello lähenee puol kasia ja pakkauksen tulos; Zero.. Safkaa naamaan ja sitten kiireen vilkkaan pakkaamaan. Lento lähtee jo pikkasen yli kuusi aamulla. Palailen ehkä sieltä iPadin välityksellä ja myöhemmin tulee kivoja asukuvia Barcelonasta. Adios amigos <3

Mitä pidätte asusta? Ja hei vinkit jakoon Barcelonasta! 

14. elokuuta 2014

Simple outfit
paita - Levi's / farkut - JC / kengät - Vagabond

Some home inspiration

Desktop219

Desktop220

Desktop221m

Desktop222

all photos; tumblr.com

Moikka! Miten on mennyt torstai? Mun torstai meni lyhyellä koulupäivällä ja pikkusella shoppailulla Marimekolla, sekä Pelastusarmeijan kirppiksellä. Kummassakin mestassa oli alet päällä, joten löytöjä tuli pienissä määrin tehtyä : ) Be tunned.
Just tällä hetkellä kädet syyhyyä päästä sisustamaan ja valitsemaan huonekaluja, puntaroimaan parhaimpia vaihtoehtoja ja löytämään helmiä. Vielä mahtavampaa on, että tämä kaikki mahdollistuu ennätys pian.. Jep, me saatiin se asunto. Tarviiko muuta sanoa kuin, että olen onnellinen, super onnellinen <3 Asunto vapautuu 1.9 joten muutto on jo aika pian. Ennen sitä mulla on vielä edessä viikon Barcelonan matka joten elokuun loppu on täynnä kaikkea mukavaa. (Muistuttakaa että kutsuin muuttopakkaamista mukavaksi tässä postauksessa jos myöhemmin siitä valitan, haha) 
Pikkasen fiilispostausta siitä miltä mä haluaisin että meillä näyttää (sitten joskus..) No paljon valkosta, vanhaa puuta, karvaa, metallia, luonnonkuituja, massiivista ja kevyttä sekotettuna, vanhaa ja uutta. Tällä hetkellä päähän pinttymänä on tollanen puinen keittiönpöytä kevyillä metallijaloilla. Mistä sellasen löytää, mä tahdon! Ensimmäisenä murheena kuitenkin lienee sänky. Nykystä sänkyä en halua mukaan, koska se on matala (alle ei mahdu mitään), aika massiivinen ja siinä on sängynpääty. Haluan sängyn ilman päätyä ja no alunperin olisin halunnut trukkilavoista kootun sängyn, mutta koska yksiössä kaikki tila on käytettävä järkevästi hyödyksi luulen korkeamman sängyn olevan sopivampi vaihtoehto asunnon alkoviin. Myös korkean huonekorkeuden takia näyttää korkeampi sänky varmasti tasapainoisemmalta asunnossa. Nyt otetaankin siis vastaan ehdotuksia siro jalkaisista päädyttömistä sängyistä! 

12. elokuuta 2014

Outfit 12.8.2014
t -paita - JC / housut - H&M / lenkkarit - Vagabond

Hola! Täällä muutaman tunnin tappelun jälkeen kuvat vihdoinkin näkyvillä, oikean kokoisina, oikean värisinä ja vieläpä ne kuvat mitä valitsin. Tämä kaikki tappelu siksi, että äiti oli vahingossa napannut mun kameran johdon mukaan mökille joten kaiken muokkailun ja raakkamisen (kärsivällisesti) hoiti Heikki omalla koneellaan. Onnellinen loppu siis tällä stoorilla ja super kiitokset mahti poikaystävälle. Tack, tack och tack! 

Pyjikset pääs pikkasen erilaisena combona tänään jalkaan. Tykkäsin housujen ja lenkkareiden yhdistelmästä. Mitä mieltä ollaan sielä? Ja miten olette viettäneet tiistainne? Me kierreltiin asuntonäyttöjä ja viimenen asunto oli super kiva. Vielä ei uskalla toivoa että se voitaisiin saada, mutta  pidetään peukkuja : ) 

Inspiration

Desktop160

Desktop159

Desktop158

Desktop157

Desktop156

kuvat; old photos from my tumblr

Syysvaatteet, neuleet, yksinkertaisuus, simppelisyys, muhkeus, printit, vaaleat pitkät hiukset, musta, unelmat, New York, boheemisuus, tummat kulmakarvat, marja sekotukset, sininen kauluspaita, pyöreät aurinkolasit, luonnolliset hiukset, bändi t-paidat, harmaa, karvatakit, tennarit, kevyet hameet, hatut. 

7. elokuuta 2014

Outfit; the hat

IMG_7481m

Desktop218

kuvat; Heikki Suoraniemi

jumpsuit - H&M / laukku - Zara / hattu - Cubus / loafferit - Vagabond

Heissan! Miten menee? Mulla menee hyvin, koulu on startattu ja tuntuu kivalta alottaa jotain uutta elämässä. Olen myös ollut aikaansaava tänään ja olen koulun lisäksi imuroinut, käynyt ratsastamassa ja viettänyt pientä spa-hetkeä ihan yksikseni kotona. Luxusta : ) 

Tulin näyttämään teille asua ensimmäiseltä koulupäivältäni. Mietin aika pitkään julkasenko näitä kuvia ollenkaan. En ole lainkaan tyytyväinen näihin kuviin ja jotenkin tämä kiva asu näyttää vaan typerältä näissä kuvissa. Tiedätte varmasti sen fiiliksen kun joku asu toimii todellisuudessa paremmin kuin mitä se kuvissa näyttää, tämä asu on juurikin sellainen. Otettiin kuvia todella paljon ja monessa eripaikkaa, mutta aina sama juttu = typerä, typerä typerä. (Kiitos Heikille kärsivällisyydestä kun mun kärsivällisyys jo loppu..) Mä päätin lopulta luovuttaa ja antaa mennä niillä mitä oli kertynyt. Toki ensin koulussa kuustuntia viettäneenä ja sen jälkeen vielä töissä ysiin asti olleena ei myöskään olemus ole se freessein, haha. Kertokaa nyt kuitenkin mitä mieltä sielä ollaan asusta, voisko toimia? : )

5. elokuuta 2014

Print

IMG_5858m

IMG_5870m

IMG_5862m

IMG_5906m

IMG_5871m

IMG_5898m

kuvat; Heikki Suoraniemi 

t-paita - Mango / shortsit - Zara / kengät - Vagabond / aurinkolasit - Rayban 

Tässä olis tarjolla asukuvia tältä kesältä jotka olivat jääneet koneen syövereihin piiloon. Rento, simppeli ja taas niitä prinntejä täynnä niinkun on mulle ominaista. Mitä pidätte?

Brekkie

IMG_7355m

IMG_7353m

God morgon alla! Miten on teidän tiistai lähtenyt käyntiin? Mun alko kuvissa näkyvällä aamupalalla ja pyykin pesulla, nyt on kolmas koneellinen pyörimässä. Seuraavaks hyppään kiinni imuriin ja sen jälkeen suihkun kautta töihin. Ihan normi päivä siis ilman mitään luxusta. Huomenna onkin sitten jännät paikat kun alkaa koulu. Jaiks! : ) 

Kuuluillaan myöhemmin, mukavaa tiistaita! <3

4. elokuuta 2014

Mökki fiilistelyjä

IMG_7205m

IMG_7219m

IMG_7230m

IMG_7228m

IMG_7232m

IMG_7237m

IMG_7251m

IMG_7252m

IMG_7239m

IMG_7257m

IMG_7273m

photos; me

God dag! En ollut ihan varma sopisko tän postauksen otsikoksi paremmin koira fiilistelyjä vai mökki fiilistelyjä.. Päädyin kuitenkin muutaman kukkakuvan takia viimeseen vaihtoehtoon. Suomen kesä on huippu ja jo nyt ahistaa että eletään jo elokuuta joka merkkaa syksyn tuloa (paitsi että syysvaatteet on ihania..). Varma syksyn merkki on myös keskiviikkona alkava koulu. Odotan innolla ja toisaalta vähemmän innolla, fiilikset on sekavat.. Onko muita koulun alottajia?

Nyt pakko lähteä töihin, iltavuoro kutsuu. Ihanaa alkanutta viikkoa, pus!

2. elokuuta 2014

Tukkajumala

IMG_6695m

Desktop216

IMG_6726m

kuvat; Heikki Suoraniemi

t-paita - River Island / shortsit - Zara / sandaalit - Vagabond / aurinkolasit - Rayban

Eilinen mentiin niin tohinoissa täällä Tampereen Delfin turnauksessa, että unohdin ihan kokonaan tulla julkaisemaan  nämä muutamaviikko takaperin otetut kuvat Tallinnasta. Mutta nyt ne on tässä! 

No kuvailuista tuolloin ei meinannut tulla mitään, kiitos kiitettävän kova tuulen. Ja no kivointa musta on, että näätte mun keltakuosisen t-paidan River Islandilta tosi toimissa. Muuten asu oli mukavan viileä ja simppeli, koska pyöräilimme tandemilla menemään ympäri Tallinnaa. Mukavan erilainen tapa nähdä ympärilleen ja no miinusta mukulakivistä, haha! : D 

Kuulemme viimeistään huomenna kun olen palannut Helsinkiin! Adios amigos ja mukavaa lauantaita teille <3