2. joulukuuta 2014

Green and grey

IMG_1529m

IMG_1537m

tupla

IMG_1479m

jacket from COS // pants from Zara // Second hand knit // scarf from Mango // bag and shoes from Vagabond

Kuvien voisi luulla mainostavan Costumea, mutta perimmäisenä tarkoituksena oli todentaa päivän asu. Kysyn kuitenkin, josko joku bongasi asuni tämän kuun Costumesta? Sain kavereilta viestiä bongauksesta ja päätinpä hakea lehden huokean 2€ hinnalla myös kotiin..
Samassa COSsin takissa hypittiin tänään, kuin myös Costumen sivulla. Erinomainen ostos tälle syksylle/talvelle. Väljän mallinsa ansiosta alle mahtuu mojovasti vaatetta, siitähän mä vilukissana pidän. Miettikääpä, että kuljeskelen vielä joulukuussa herrainkengissä?! Varmasti tosin viimesiä kertoja, koska tänään alko tuntumaan jo vilu. Asu kuuluu taas kategoriaan "perusasut" mutta sitähän varten tämä mun blogi on pystyssä, jotta voin ilmasta omien asujen kautta itteäni ja toivottavasti siinä samalla välillä inspiroida jotakin toistakin.

6 kommenttia:

 1. Oikein ihana asu! Toi takki on mahtava. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon : ) olen kyllä tuohon takkiin erittäin tyytyväinen.

   Poista
 2. Ihana takki! Ja muutenkin kiva yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! : )) takki on kyllä munkin mieleen!

   Poista
 3. jestas tuo takki on kyllä upea! Siellä ei näytä kyllä lunta olevan =( tänne ilmesty eilen iha simona lisää, sai kahlata aamulla töihin :D ihailen sinun tyyliä, sulla on aina tosi laadukkaita vaatteita ja asusteita!! oisimpa mieki nii fiksu, tuo laukkuki on iha sika herkku..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 olen pyrkinyt pikkuhiljaa muuttamaan vaatekaappiani käytännöllisemmäksi ja ajattelemaan less is more, vaikkakin kyllä mua ehdottomasti himottaa ostella ja vaikka mitä.. Nyt alan kuitenkin vihdoin olla tyytyväinen vaatekaappini. Se on täyttynyt ajattomilla klassikoilla.
   Mua ei niin kovin harmita, että meillä ei vielä ole lunta. Jouluksi olisi kyllä kiva saada : )

   Poista