26. marraskuuta 2014

Pure comfort


Ellen - Vagabond

Mun uusin kenkähankinta on Vagabondin Ellen herrainkengät, jotka edustavat ns. uuden sukupolven kenkiä. Tai no ehkä pikemminkin uuden ja vanhan risteytymää? Nimittäin näissä täysnahkaisissa  (= päällinen nahkaa, vuori nahkaa, sisäpohja nahkaa ja kengänpohja nahkaa) kengissä on käsin ommeltu nahkapohja jota harvemmin tulee perus kenkäkauppojen hyllyillä enää vastaan. Mitä uutta näissä sitten on? No se, että ulkopohjan ja sisäpohjan välissä on korkkia, joka muokkautuu täysin omalle jalalle mitä enemmän tällä kävelee. Oikein hoidettuna tätä kenkää voidaan siis kutsua lähes ikuiseksi. Varsinkin tälläisessä kenkämallissa kuin herrainkenkä on tämä minusta erinomainen piirre. Mitä sitten tarkoittaa oikein hoitaminen? Mun näkökulmasta se on; oikea suojaaminen, laitattaa suutarilla kumiset puolpohjat (hinta 18€), nahkapohjallisten käyttö ja lankkaaminen tarpeen mukaan. Tähän mennessä olen ollut kenkiini enemmän kuin tyytyväinen ja odotan pitkiä yhteisiä vuosia yhdessä Ellen kenkieni kanssa : ) Mitkä ovat teille tärkeitä piirteitä tuotteissa ja kuinka paljon olette valmiita näkemään "vaivaa" esimerkiksi kenkien hoitoon/vuoksi? Kiva kuulla muiden mielipiteitä : ) 

4 kommenttia:

 1. vauuu aivan ihanat ja varmasti pitkäikäiset ystävät!! Mulla tulee liian helposti ostettua halvempia kenkiä..vaikka todellisuudessahan se olisi hyvä panostaa laadukkaisiin kenkiin, koska pienellä hoidolla/vaivanäöllä ne myös kestäisivät pitkään! ehkä mieki otan itseäni viimein niskasta kiinni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja varmasti ns trendikenkiä lähestulkoon kannattaakin ostaa halpoina jos ei ole varma kuinka pitkä niiden käyttöaika on, mutta itse panostan mielelläni kenkiin hieman enemmän tälläisissä ajattomissa malleissa. : ) ja voihan halvatkin olla hyvät, varsinkin oikealla kohtelulla : )

   Poista
 2. Oooh näyttää ihan täydelliseltä kenkäparilta! Ja kuulostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Aikalailla täydelliset onkin, ainakin mun makuun : D

  VastaaPoista