14. elokuuta 2014

Some home inspiration

Desktop219

Desktop220

Desktop221m

Desktop222

all photos; tumblr.com

Moikka! Miten on mennyt torstai? Mun torstai meni lyhyellä koulupäivällä ja pikkusella shoppailulla Marimekolla, sekä Pelastusarmeijan kirppiksellä. Kummassakin mestassa oli alet päällä, joten löytöjä tuli pienissä määrin tehtyä : ) Be tunned.
Just tällä hetkellä kädet syyhyyä päästä sisustamaan ja valitsemaan huonekaluja, puntaroimaan parhaimpia vaihtoehtoja ja löytämään helmiä. Vielä mahtavampaa on, että tämä kaikki mahdollistuu ennätys pian.. Jep, me saatiin se asunto. Tarviiko muuta sanoa kuin, että olen onnellinen, super onnellinen <3 Asunto vapautuu 1.9 joten muutto on jo aika pian. Ennen sitä mulla on vielä edessä viikon Barcelonan matka joten elokuun loppu on täynnä kaikkea mukavaa. (Muistuttakaa että kutsuin muuttopakkaamista mukavaksi tässä postauksessa jos myöhemmin siitä valitan, haha) 
Pikkasen fiilispostausta siitä miltä mä haluaisin että meillä näyttää (sitten joskus..) No paljon valkosta, vanhaa puuta, karvaa, metallia, luonnonkuituja, massiivista ja kevyttä sekotettuna, vanhaa ja uutta. Tällä hetkellä päähän pinttymänä on tollanen puinen keittiönpöytä kevyillä metallijaloilla. Mistä sellasen löytää, mä tahdon! Ensimmäisenä murheena kuitenkin lienee sänky. Nykystä sänkyä en halua mukaan, koska se on matala (alle ei mahdu mitään), aika massiivinen ja siinä on sängynpääty. Haluan sängyn ilman päätyä ja no alunperin olisin halunnut trukkilavoista kootun sängyn, mutta koska yksiössä kaikki tila on käytettävä järkevästi hyödyksi luulen korkeamman sängyn olevan sopivampi vaihtoehto asunnon alkoviin. Myös korkean huonekorkeuden takia näyttää korkeampi sänky varmasti tasapainoisemmalta asunnossa. Nyt otetaankin siis vastaan ehdotuksia siro jalkaisista päädyttömistä sängyistä! 

4 kommenttia:

 1. Oi että aivan ihania kuvia!! Mulla on kans kauhee inspiksen imeminen menossa sisustuksen suhteen :D Haaveilen tommosesta rustiikkisesta lamppu rykelmästä kun tuossa vasemmassa alakulmassa.

  Hei ostat sen pöydän puisen tason erikseen tyyliin jostain raksakaupasta, käsittelet sen ja jalat ostat Ikeasta? Voisko toimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! Ottaisin näistä kaikki kotiini vaikka heti. Pure love!

   Kiitos vinkistä, pitää pistää korvan taakse : )

   Poista
 2. Oii onnea! Toivottavasti saadaan sit sisustuspostauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos : ) Sisustuspostauksia varmasti tulossa!

   Poista